Oletko suunnitellut ostaa lippiksen verkkoliikkeestä? Nettikaupoissa asioiminen on yleensä nopeaa ja kätevää ja valikoimat ovat paljon laajempia kuin perinteisissä kaupoissa. Näin voit muutamassa minuutissa vierailla useissa eri verkkokaupoissa ja vertailla hintoja ja laatua. Usein niissä on myös halvemmat hinnat ja saat tuotteet suoraan kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen. Netistä ostamisen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana ja se on nykyisin melko turvallista. On kuitenkin muutamia asioita, jotka sinun kannattaa tarkistaa ennen ostoa. 
Vaikuttaako verkkokauppa luotettavalta? Verkkosivulta tulisi aina löytyä yrityksen fyysinen osoite ja puhelinnumero. Erityisen tarkka sinun tulee olla, jos tilaat ulkomailta. Silloin eivät verkkokaupan säännöt ole välttämättä samat kuin Suomesta ostettaessa ja reklamaation tekeminen voi olla hankalampaa. Jos olet aikaisemmin tilannut samasta verkkokaupasta ja sinulla on vain hyviä kokemuksia, niin voit olla huomattavasti varmempi. Tai ehkä joku ystäväsi on suositellut jotakin tiettyä verkkokauppaa ja kertoo, että kaikki on toiminut hyvin. 


Tarkista myös maksuehdot ja maksutavat. Niitä löytyy useita ja tavallisimpia ovat postiennakko, lasku, verkkotilisiirto, luottokortti sekä netin eri maksujärjestelmät. Esimerkiksi Paypal on luotettava maksutapa, sillä silloin sinun ei tarvitse antaa luottokorttisi tietoja verkkokauppaan. Jos valitset postiennakon, maksat vasta silloin, kun saat paketin käsiisi, mutta se tulee yleensä huomattavasti kalliimmaksi. Ota myös huomioon, että tuotteen lopulliseen hintaan vaikuttavat myös mahdolliset tullimaksut, jos ostat sen ulkomailta, sekä rahti- ja toimituskulut.


Lippalakki on vaatekappale, joten sinun on syytä varmistaa, että saat sopivan kokoisen ja hyvin istuvan lippiksen. Snapback-lippiksissä on se etu, että niiden kokoa voidaan helposti säätää. Sama koskee myös soljella säädettäviä lippiksiä, jotka voidaan lisäksi säätää portaattomasti. Flexfit-lippiksissä on joustava resori, minkä ansiosta nekin istuvat yleensä hyvin.


On myös hyvä ottaa selvää muista ehdoista, kuten takuuehdot, mahdollinen avoin kauppa, reklamaatiot ja kuinka toimitaan, jos tuote halutaan syystä tai toisesta palauttaa tai vaihtaa. Asiakaspalvelun täytyy myös toimia hyvin, asiakkaalla tulee olla mahdollisuus ottaa yhteys asiakaspalveluun sekä puhelimitse että sähköpostitse. Nettikaupassa Hatstore.fi asetetaan suuri paino hyvälle ja nopealle asiakaspalvelulle, johon voit ottaa yhteyden puhelimitse, postitse, sähköpostitse tai täyttämällä verkkosivulla olevan lomakkeen.


Harkitse tarkkaan kuinka ja missä tulet käyttämään uutta lippistäsi. Jos tarvitset vain suojaa hiuksillesi esimerkiksi autoa korjatessasi tai taloa maalatessasi, sinun kannattaa ehkä katsella halvempia ja yksinkertaisempia malleja. Jos taas haet tyylikästä ja kestävää lippistä, jota kelpaa näyttää, sinun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota lippiksen laatuun ja ulkonäköön. Netistä ostaessasi et saa samaa tunnetta tuotteeseen kuin perinteisessä kaupassa, missä voit koskea ja sovittaa, joten sinun täytyy voida luottaa verkkosivun tietoihin ja kuviin. Kaikki HatStoren lippikset ovat hyvin korkeaa laatua ja lisensoituja.

lippikset-normal.jpg